Varig Fasade leverer det meste innen fasader–dører, vinduer, rekkverk, trapper, m.m. i vedlikeholdsfrie materialer, fra markedets ledende produsenter. Vi leverer både til privatmarkedet og til større prosjekter og borettslag.

Vi holder til på Solgaard Skog i Moss. Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitet, tidløs design og lave priser. De krever minimalt vedlikehold, og møter de høyste krav til komfort, sikkerhet og energisparing. Våre ansatte garanterer rask, trygg og rimelig montering.

Varig Fasade AS ble stiftet i januar 2010. Gründer Alen Memic har jobbet 20 år i bransjen og ønsket å ta sin erfaring og service til neste nivå. Alen drev tidligere firmaet AM Montering AS som var lokalisert i Sarpsborg. Sammen med sine dyktige medarbeidere og lagledere har Varig Fasade AS vokst stødig og firmaet har levert prosjekter i alle størrelsesordener. For mer informasjon rundt prosjekter som er utført, ta en titt på referanse-sidene. Under finner du kontaktinformasjon til ledelsen i Varig Fasade AS – Vi ser frem til å høre fra deg!