Vinduer
Dører
Ytterdører
Inngangsdører
Skyvedører
Foldedører
NEW Glassvegger
Innglassing av balkong, terrasse eller utestue til
Ziip Screen
Tre Ytterdører
Ytterdører i den klassiske stilen bruker materialer i dype, varme farger som reflekterer tradisjon og fornemmelsen av luksus.
Se nye produkter
Aluminium Ytterdører
Vi tilbyr 2 modeller ZIP Screens: ZIP Screen 95 og ZIP Screen 126.
Se nye produkter
Glassvegger
Klarhet og enkelt vedlikehold, sammen med et minimalistisk utseende.
Send forespørsel
Innglassing av balkong, terrasse eller utestue til
Balkongglass i rammesystemer er et glidesystem. Skyvevinduer er laget av aluminiumsprofiler som gjør det mulig å bruke forskjellige typer glass.
Se nye produkter
Ziip Screen
Vi tilbyr 2 modeller ZIP Screens: ZIP Screen 95 og ZIP Screen 126.
Se nye produkter
Venska Monteringsanvisning Drei og Drei Vipp Vinduer
Download .pdf
Vilkår og garanti for handel hos Varig Fasade AS
Download .pdf
Oppmåling av vinduer og dører
Download .pdf
7 års garanti
15 års erfaring
Prisgaranti
Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30
Ring oss så hjelper vi deg! Rådgivning: 401 93 611
Nå inntil 45% rabatt på alle varer!

Pvc – Vinduer / Dører fra Drutex

  • Moderne design, innovativ teknologi og høy energieffektivitet som sikrer LAVERE STRØMREGNINER!
  • Erfaring og tradisjon 37 års erfaring med å lage produkter av høy kvalitet, inkludert full kontroll på hvert trinn i produksjonen av vinduer og dører som produseres fra A til Å.
  • Følg oss for å finne vindu som passer deg best.
  • Energieffektivitet, rikelig lysinnslypp eller lav pris, du bestemmer!
  • Du kan også velge mellom innadgående og utadgående balkongdører eller kjøpe en av våre skyvedører.

 

Hvem er Drutex?

 

Drutex er den største produsenten av PVC vinduer i Europa. I fabrikken jobber 3000 ansatte og vi har kapasitet for å levere 7000 vinduer per dag. I tilbudet vårt har vi PVC vinduer, vinduer i aluminium og tre-aluminium vinduer. En av våre største fordeler er at 90% av våre vinduer produseres i løpet av 7 dager. Drutex vinduer i PVC kjennetegnes av maksimal livslengde og bra kvalitet som bekreftes av mange internasjonale tester og sertifikater for eksempel svensk P-merke eller norsk NDVK. Samtidig garanteres det vedlikeholdsfri bruk av vindusprofiler. Naturligvis som i alle type vinduer bør man konservere beslag og pakninger. Man trenger ikke å male PVC vinduer siden de ikke gulner, sprekker eller blekner. Dessuten har de mye bedre motstand mot fuktighet og vann.  I et bad, kjøkken eller under kraftig regn er vannen ingen fare for PVC vinduer. Takket være det kan man unngå mugg, sopp og insekter.

 

      

 

Det moderne, helautomatiske blandeanlegget, maskiner av høy kvalitet og systemer for kvalitetskontroll av de produserte produktene samt produksjonskomponentene som brukes, representerer det teknologiske grunnlaget og grunnlaget for kunnskapen.

 

 

Eget vindus- og dørsystem

Vi har vårt eget forsknings- og utviklingssenter samt et testlaboratorium. Derfor er vi i stand til å kontrollere alle prosessene som er avgjørende for kvaliteten på vinduene og dørene som produseres. Vi jobber med moderne dataprogrammer for designdesign, som Autocad Mechanical (design- og konstruksjonsprogram inkl. mulighet for styrkeberegning) og Flixo (program for termiske beregninger).

      

 

Derfor er vi i stand til å utvikle våre egne løsninger for vinduer, dører og rulleskodder i henhold til dagens markedstrender og kundebehov over hele verden. Alle våre produkter er patenterte og sertifiserte. Vi har mange sertifikater og tekniske godkjenninger fra testanlegg over hele verden. Selskapet har sitt eget tørrblandingsanlegg og utstyr for ekstrudering av PVC-profiler. Produksjonen foregår på produksjonslinjer med de mest moderne maskiner og systemer fra verdenskjente produsenter. Bare komponenter av høy kvalitet behandles. Det moderne blandeanlegget og den teknisk avanserte ekstruderingen muliggjør produksjon av kvalitativt unike profiler – langsiktig kundetilfredshet garantert.

 

Egen bilpark

DRUTEX har alltid fokusert på uavhengighet, fleksibilitet og effektivitet. Derfor tilbyr selskapet nå bransjens korteste ordreutførelsestider, inkludert levering – innen Europa*. En unik løsning blant verdens vindus- og dørprodusenter! Vi har en moderne flåte på rundt 450 kjøretøy, og sikrer dermed kvaliteten på samarbeidet og pålitelige leveringsdatoer.
       

Fant du ikke det du var ute etter?

Send oss forespørsel for alle spesielle ønsker og
dimensjoner - vårt team ser frem til å hjelpe deg.
Send forespørsel
Varig Fasade leverer det meste innen fasader–dører, vinduer, rekkverk, trapper, m.m. i vedlikeholdsfrie materialer, fra markedets ledende produsenter.
Varig Fasade AS
Bjørnåsveien 6, 1596 Moss
Org.nr: NO 995 174 782 MVA
Finn oss på maps
+ 401 93 611
+ 913 40 211
+ 990 45 974
Mandag - Fredag
08:00 - 16:00

Lørdag på telefon
09:00 - 15:00

Søndag stengt
Copyright 2021. © Varig Fasade AS - All rights reserved. Powered by ito.dev
Din handlekurv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram